De prijs hangt af van het seizoen en het aantal personen. De huurprijs voor een week voor twee personen varieert van 500 tot 800 euro. Kosten van schoonmaken, Wifi, toeristenbelasting, verzekering zijn inbegrepen in de prijs. De huurprijs voor een midweek of weekend voor twee personen varieert van 350 tot 500 euro. 

Begin van de huurperiode is op maandag of vrijdag na 15 uur. Eind van de huurperiode is op maandag of vrijdag vóór 11 uur. In speciale gevallen zijn ook afwijkende huurperioden mogelijk. Bij aankomst of vertrek op andere dagen dan maandag of vrijdag kan er niet met de auto naar en van het huis gereden worden. Er zijn bolderkarren aanwezig om de bagage te vervoeren.

De huurprijs wordt verhoogd met 100 euro borgsom. Deze som wordt, indien van toepassing na aftrek van schade aan de inventaris, binnen veertien dagen na het verblijf van de huurder op diens rekeningnummer teruggestort.

Niet inbegrepen: huur van lakens, slopen, handdoeken, doeken voor de keuken.

Na het leggen van contact via het contactformulier of via e-mail (naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) doen we u een offerte en sturen we u de algemene voorwaarden. Na overleg over de reservering wordt er een huurcontract opgesteld.