Huis nr 6

STILTE RUST & RUIMTE

Vrijstaand vakantiehuis met prachtig uitzicht voor echte stilte, rust en ruimte zoekers. Met 4 slaapkamers, 2 badkamers en toiletten is er ruim voldoende plek voor 1 tot 8 personen.

Omdat we merkte dat het gewaardeerd wordt verhuren we de woning vanaf 1 oktober 2017 inclusief opgemaakte bedden en linnengoed. Jullie hoeven dus geen beddengoed, keukenlinnen en handdoeken meer mee te nemen.

Begane grond: Vloeroppervlakte van ruim 80m². Ruime living & luxe keuken met vaatwasser, (combi)magnetron. Badkamer met douche en ligbad. Apart toilet. Inpandige berging. Slaapkamer met 1 twee-persoonsbed. Vloerverwarming en gasgestookte open haard. Televisie en internet.

1e Verdieping: Vloeroppervlakte ruim 65m². Drie slaapkamers met ieder 2 éénpersoonsbedden. Badkamer met douche en toilet. Wasmachine.

Geschikt voor familie- of vrienden-bijeenkomst, maar niet voor 'party people' want bungalowpark Lanka staat voor absolute rust, stilte en privacy die wij buren elkaar garanderen. Zolang de buren u niet horen heeft u het gehele huis en tuin tot uw beschikking. 

De Dwingeloose Heide ligt om de hoek. De directie omgeving vinden wij persoonlijk het mooiste stukje Drenthe. Gratis parkeren bij het park. Op het park mogen geen auto's komen. Uitgezonderd de wisseldagen (maandag en vrijdag). Op andere dagen zijn er bolderkarren beschikbaar.

 

"Heerlijk vakantiehuis van alle gemakken voorzien en met een geweldig uitzicht."

Liesbeth - september 2017

 

 

 Deze maand geen huur Lakenpakket maar opgemaakte bedden, keukenlinnen en handdoekken gratis!

 

 

 

Afhankelijk van het seizoen en het aantal personen verhuren we onze vakantiewoning voor prijzen tussen de 79 en 135 euro per nacht. Inclusief beddengoed, keukenlinnen en handdoeken. Exclusief 65 euro schoonmaak. Minimaal aantal dagen is 3.

Vraag geheel vrijblijvend om de beschikbaarheid en prijs: klik hier

 

Neem contact op of controleer onze agenda bij AirBnB:

 

 

stilte, rust en ruimte

Ruinen, Drenthe, Nederland
Vrijstaand vakantiehuis met prachtig uitzicht, vrijwel direct aan Nationaal Park Dwingelderveld. Voor echte stilte, rust en ruimte zoekers. Geniet van de natuur, pittoreske dorpjes en prachtige wan...

 

 

Robert Elsing 06-51201851

Via dit formulier kunt u contact opnemen met de eigenaar van huis nr 6 voor meer informatie of reservering.
Vult u alstublieft alle verplichte velden in.