Anholt 16 is een ruim, comfortabel huis met veel privacy. Het ligt rustig aan het eind van het pad. Het terras ligt op het zuiden en heeft met een wijds uitzicht op de bosrand. In de bloementuin ligt een vijver waar kikkers kwaken en waar vogels komen drinken en baden. Er broeden veel soorten zangvogels.

De benedenverdieping bestaat uit een eet- en zitkamer met keuken en is 80 m2 groot. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met tweepersoonsbed (met twee matrassen), een badkamer met ligbad en douche, een wc en een berging voor fietsen e.d.

De bovenverdieping, met oppervlak van 65 m2, bestaat uit twee ruime slaapkamers, elk met twee bedden, en een grote badkamer met douche en wc. (Eén kamer, met stapelbed, gebruiken we als opslagruimte voor linnen, reserve-servies, kinderspullen etc.).

Er is vloerverwarming op de begane grond en er is een houtkachel.

Sinds Pasen 2018 is er supersnel Wifi via de glasvezel. TV (plat scherm, 42 inch, ruim aanbod van zenders), dvd-recorder en radio-/cd-speler zijn aanwezig.

De keuken is uitgerust met een afwasmachine en een oven-magnetron. In de badkamer bevindt zich een wasmachine.  

Bij de beheerder van park Lanka waarop het huis gelegen is zijn lakenpakketten en handdoeken te huur, en ook (elektrische) fietsen.

Informatie en tips voor fietsen en wandelen zijn in het huis te vinden in een map. Gasten kunnen ook wandel- en fietskaarten gebruiken.

Informatie over vogels, van de hand van de eigenaar, op en in de omgeving van park Lanka vindt u hier.

Het is alleen op vrijdagmiddag na 15 uur en op maandagochtend vanaf 9 uur mogelijk om met de auto door het park naar en van het huis te rijden. Op andere tijdstippen is het park voor auto’s gesloten. Bagage kan in dat geval worden vervoerd met een daarvoor beschikbare bolderkar.

Anholt 16 is niet beschikbaar voor rokers en huisdieren!

 

Ervaringen van huurders

x Heer en mevrouw Vorstman, oktober 2017:  Wij vinden het een prima en mooi gelegen huis, dat smaakvol is ingericht.

x Adri de Groot, vogelkenner en auteur van www.vogeldagboek, juli 2018. Zie bijvoorbeeld https://www.vogeldagboek.nl/2018/07/29/180730-op-de-hei/ en https://www.vogeldagboek.nl/2018/08/03/180803-bij-de-vijver/

x Heer en mevrouw Oude Lansink, augustus 2018: Het is altijd te kort. Het was geweldig. Alle dagen van jullie heerlijke plek genoten.  Drie avonden lang tot half tien achter het vijvertje buiten gezeten.

x Heer en mevrouw Speelman, september 2018: Wat was het weer fijn om in jullie huis te kunnen verblijven en te genieten van de prachtige omgeving aldaar.  

x Heer en mevrouw Van Zuijlen, oktober 2018: We hebben genoten van een fijn verblijf in uw vakantiewoning. Een heerlijk huis dat van alle gemakken is voorzien! Een prachtige tuin met nog veel vogels en insecten. Tot 's avonds laat konden we nog buiten vertoeven en nog genieten van een mooie sterrenhemel. De roep van kraanvogels hoorden we gedurende ons verblijf regelmatig. Op een gegeven ogenblik konden we er 2 vanuit de tuin zien foerageren.

x Heer en mevrouw Visser, oktober 2018: We hebben het heerlijk gehad. Een prima huisje en een prachtige omgeving. Echt wat we nodig hadden. En het weer zat ook mee! Voor herhaling vatbaar.